Ιδιωτικό Γυμνάσιο Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Το Γυμνάσιο αποτελεί βαθμίδα ωρίμανσης και κριτικής σκέψης. Οι μαθητές του Γυμνασίου, από το Δημοτικό προχωράνε στην επόμενη σχολική βαθμίδα, συνεχίζοντας την πορεία προς την ενηλικίωση, αναζητώντας λύσεις για τους πρώτους έντονους προβληματισμούς τους. Στο ιδιωτικό Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, κατανοούμε απόλυτα τις μοναδικές ανάγκες των παιδιών σε αυτήν την ηλικία, γι' αυτό το λόγο έχουμε προσαρμόσει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευσή τους, στν ψυχική ισορροπία και την σωματική τους ακμαιότητα.


Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών το οποίο προετοιμάζει πλήρως τους μαθητές για την ομαλή μετάβασή τους στην επόμενη σχολική βαθμίδα, το Λύκειο. Διασφαλίζουμε την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης με σύσταση ολιγομελών τμημάτων, χρησιμοποιώντας εργαστηριακά εποπτικά μέσα και νέες τεχνολογίες. Οι μαθητές του γυμνασίου Λαμπίρη έχουν την δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στις ξένες γλώσσες (αγγλικά-γαλλικά-γερμανικά) αλλά και στην χρήση Η/Υ με την απόκτηση αναγνωρισμένων από το κράτος πτυχίων. Οι πλούσιες δραστηριότητες των παιδιών είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σχολικού μας προγράμματος, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στις σύγχρονες κτιριακές μας εγκαταστάσεις, στο Μοσχάτο Αττικής. 

 

Πλήθος δραστηριοτήτων, με σκοπό την ανάπτυξη του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής για τη δημιουργία ανθρώπων με ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργία σταθερών βάσεων γνώσης και μάθησης ώστε οι μαθητές να έχουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για την επιτυχία των προσωπικών τους στόχων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βοήθεια από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου, ώστε οι μαθητές μας να ανακαλύψουν τις κλίσεις, τα ταλέντα τους και να δημιουργήσουν προσωπικούς στόχους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών στα Εκπαιδευτήριά μας δίνει  δυνατότητες απόκτησης πτυχίων, χωρίς επιπρόσθετη εξωσχολική προετοιμασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο σύγχρονο εργαστήριο πληροφορικής, η μάθηση υπολογιστών παρέχει πιστοποίηση γνώσεων από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531