Σκοπός των Εκπαιδευτηρίων μας δεν είναι να προάγουν τη στείρα απόκτηση γνώσεων, αλλά να καθοδηγήσουν τους μαθητές προς την καλλιέργεια ενός μεστού χαρακτήρα και την επίτευξη των ονείρων τους. Για το λόγο αυτό, μέσα από τις δραστηριότητες προσπαθούμε σε όλες τις σχολικές βαθμίδες να προσεγγίζουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, βοηθώντας τον να ανακαλύψει τις κλίσεις και τα ταλέντα του.

Στο ίδιο πλαίσιο, υλοποιούμε το πρόγραμμα του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, δίνοντάς του μάλιστα ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού πιστεύουμε πραγματικά πως η συμβουλευτική αυτού του είδους μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, αναγνωρίζοντας τα δυνατά-αδύνατα σημεία τους.

Με διάφορες μεθόδους και τεστ οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι- Ψυχολόγοι του σχολείου μας βοηθούν τα παιδιά από νωρίς να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Εφόσον τα παιδιά τις αντιληφθούν, καθοδηγούνται από τους Συμβούλους των Εκπαιδευτηρίων μας, ώστε να τις εξελίξουν.

Επιπλέον, μέσω της συμβουλευτικής αυτής οι μαθητές του Γυμνασίου ασκούνται σε δεξιότητες απαραίτητες σε οποιοδήποτε επάγγελμα επιλέξουν μελλοντικά, όπως λόγου χάρη η επικοινωνία ή το αίσθημα της ομαδικότητας. Ακόμα, μία δεξιότητα την οποία καλλιεργούν οι μικροί μας μαθητές είναι η ορθή αναζήτηση πηγών πληροφόρησης, στοιχείο σημαντικό τόσο για τη σχολική όσο για την επαγγελματική τους ζωή.

Τέλος, σε αυτά τα πρώιμα στάδια, όπου η ανάλυση περί σχολών και οδηγών σπουδών δεν είναι άμεση, τα παιδιά με τη βοήθεια των έμπειρων Συμβούλων του σχολείου μας μαθαίνουν περισσότερες πληροφορίες για τις κατευθύνσεις που θα κληθούν να επιλέξουν στο επόμενο εκπαιδευτικό στάδιο του Λυκείου.ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531