Δημιουργία σταθερών βάσεων γνώσης και μάθησης ώστε οι μαθητές να έχουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για την επιτυχία των προσωπικών τους στόχων.

Το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Γυμνασίου μας είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών κατά το πρώτο μισό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις, καθώς και τη φιλοσοφία των Εκπαιδευτηρίων μας ότι η παιδεία απαρτίζεται από τη σωματική και ψυχοπνευματική καλλιέργεια, παρέχουμε στους μαθητές μας την πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

Η μέθοδος διδασκαλίας μας αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο δημιουργικές στο χώρο της παιδείας. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό εκπαίδευσης, με εξοπλισμό όπως διαδραστικούς πίνακες αφής για να γίνεται το μάθημα πιο ευχάριστο και να ενθαρρύνεται η συμμετοχή των μαθητών. Παράλληλα, για τη διδασκαλία των θετικών μαθημάτων διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, όπου διενεργούνται πειράματα από τους μαθητές με απόλυτη ασφάλεια υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, έτσι ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν με βιωματικό τρόπο. Επιπλέον, εφαρμόζουμε εκπαιδευτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τη μαθητοκεντρική μας προσέγγιση μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα.

Ανάπτυξη Κριτικής Ικανότητας- Δημιουργικότητας

Στόχος μας μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματός μας για το Γυμνάσιο είναι να καθοδηγήσουμε τα παιδιά προς την ανάπτυξη της κριτικής τους ικανότητας, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καλλιεργήσουν έναν δημιουργικό τρόπο σκέψης. Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες - εργασίες, οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας προσανατολίζουν τα παιδιά, ώστε να μπορέσουν να προσεγγίσουν το κάθε θέμα σφαιρικά. Έτσι, οι μαθητές μαθαίνουν να σκέφτονται κριτικά ενώ παράλληλα ερευνούν, αποκτώντας ένα από τα σημαντικότερα πνευματικά εφόδια για τον άνθρωπο.

Καλλιέργεια Φυσικής- Αισθητικής Αγωγής

Σε συνέπεια με τη φιλοσοφία του σχολείου μας πως η παιδεία αφορά εξίσου την ψυχοπνευματική καλλιέργεια, το πρόγραμμα του Γυμνασίου συμπεριλαμβάνει τη φυσική-αισθητική αγωγή. Οι αθλητικές εκδηλώσεις-δραστηριότητες και οι πολιτιστικές ενέργειες του ιδιωτικού γυμνασίου Λαμπίρη προάγουν την ανάπτυξη του σώματος παράλληλα με την αισθητική καλλιέργεια των παιδιών, βοηθώντας τα να εκφράζονται με το να ακολουθούν τις κλίσεις τους.

Παράλληλα με αυτούς τους πολύ βασικούς εκπαιδευτικούς άξονες, η φοίτηση στο γυμνάσιο των σχολείων Λαμπίρη προσφέρει σημαντικές ικανότητες στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ξένες Γλώσσες

Οι μαθητές του σχολείου μας έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Γερμανικά. Η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι ιδιαίτερης βαρύτητας στο Γυμνάσιό μας, καθώς στόχος μας είναι να εξοικειώσουμε τα παιδιά με άλλους πολιτισμούς, προσφέροντάς τους το πλεονέκτημα της ανάπτυξης πολυπολιτισμικής προσωπικότητας.

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές διδάσκονται ως ξεχωριστό μάθημα, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης στα εργαστήρια των θετικών επιστημών. Κατ'αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές μας μαθαίνουν να τους χειρίζονται στην καθημερινότητά τους, αποκτώντας ένα απαραίτητο εφόδιο για τη σύγχρονη εποχή.

Ενισχυτική Διδασκαλία

Επιπλέον, το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη προσφέρει στους μαθητές του υποστήριξη με ενισχυτική διδασκαλία υπό τη μορφή φροντιστηριακών μαθημάτων.

Θεωρούμε χρέος μας να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε τα παιδιά του σχολείου μας να ξεπεράσουν τις οποιεσδήποτε μαθησιακές δυσκολίες, καλύπτοντας τα “κενά” τους  με το να αφιερώνουμε επιπλέον διδακτικές ώρες για την υποστήριξή τους.ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531