Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη πρεσβεύουν την πολύπλευρη καλλιέργεια του ανθρώπου: η ανάπτυξη του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής είναι αυτό που κάνει μία προσωπικότητα ολοκληρωμένη. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία του εκπαιδευτικού μας ιδρύματος, διαθέτουμε μία σειρά από δραστηριότητες για τους μαθητές του Γυμνασίου μας.

Φυσική Αγωγή

Με ένα πλήθος ομαδικών δραστηριοτήτων όπως το ποδόσφαιρο, η πετοσφαίριση (βόλεϋ), η χειροσφαίριση (χάντμπολ), η καλαθοσφαίριση (μπάσκετ) που υποστηρίζονται πλήρως από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι μαθητές μπορούν να ασκηθούν τόσο σωματικά, όσο στην πειθαρχία και την ομαδική συνεργασία.

Για τους λάτρεις της φύσης, οι εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου μας που περιλαμβάνουν την ορειβασία, τη σπηλαιολογία και τη χιονοδρομία είναι ο καλύτερος τρόπος να ψυχαγωγηθούν παράλληλα με την άσκησή τους.

Κολύμβηση

Η κολύμβηση προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό- ιδίως όταν μιλάμε για εφήβους. Σύμφωνα με έρευνες, τα μαθήματα κολύμβησης προσφέρουν ευεξία, ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν το εφηβικό μυϊκό σύστημα.

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη διαθέτουν ένα υπερσύγχρονο, κλειστό κολυμβητήριο, που τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας - υγιεινής, για να μπορούν οι μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων να γυμνάζονται στο νερό, χαλαρώνοντας.  

Μουσική

Η ενασχόληση με τη μουσική είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους έκφρασης: η εκτόνωση των συναισθημάτων παίρνει μορφή μέσω της μελωδίας, ενώ ταυτόχρονα ο έφηβος καλλιεργεί την αισθητική του ικανότητα.

Οι μαθητές του Γυμνασίου μας μπορούν να συμμετέχουν στην μπάντα του γυμνασίου-λυκείου, για να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Εναλλακτικά, μπορούν να γίνουν μέλη της χορωδίας μας, που σκοπό έχει να ταξιδεύει τους ακροατές στις μουσικές του κόσμου.

Οι έμπειροι δάσκαλοι του σχολείου μας μεταδίδουν το πνεύμα της μουσικής αγωγής στα παιδιά, εξοικειώνοντάς τους με μουσικά ρεύματα, είδη και συνθέτες.

Θέατρο

Τα παιδιά του Γυμνασίου, όπως των υπόλοιπων τάξεων του σχολείου μας, βρίσκουν επίσης διέξοδο για τα συναισθήματά τους μέσω της συμμετοχής τους στις σχολικές παραστάσεις. Με τη καθοδήγηση των καθηγητών, οι μαθητές μελετούν τους ρόλους τους και μαγεύουν τους θεατές όταν ανεβαίνουν στη σκηνή.

Σκάκι

Οι απογευματινές δραστηριότητες του Γυμνασίου μας συμπεριλαμβάνουν ένα πνευματικό παιχνίδι για δυνατούς παίκτες: Μία φορά την εβδομάδα, 14:30 με 16:00, τα παιδιά κάνουν μαθήματα σκακιού. Μέσα από το παιχνίδι εξασκούν την υπομονή, τη σκέψη και τη συγκέντρωσή τους, ιδιότητες τεράστιας σημασίας για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους.

Στόχος των εκπαιδευτηρίων μας είναι να συγκροτηθεί μία ομάδα, που να μπορεί να συμμετέχει σε τουρνουά ή σχολικούς αγώνες.ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531