Η εκμάθηση ξένων γλωσσών στα Εκπαιδευτήριά μας δίνει  δυνατότητες απόκτησης πτυχίων, χωρίς επιπρόσθετη εξωσχολική προετοιμασία.

Η επαφή με άλλους πολιτισμούς διευρύνει τους γνωστικούς ορίζοντες των παιδιών, βοηθώντας τα να καλλιεργήσουν μία μεστή προσωπικότητα. Οι ξένες γλώσσες αποτελούν το κλειδί για την επαφή τους με διαφορετικές κουλτούρες. Για το λόγο αυτό, τα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη δίνουν τη βαρύνουσα σημασία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Τα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών του σχολείου μας έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε κατά τη διάρκεια του Γυμνασίου οι μαθητές μας να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας, χωρίς επιπρόσθετη εξωσχολική προετοιμασία. Η πλήρης κατάρτιση των εκπαιδευτών μας, το πλούσιο εκπαιδευτικό-υποστηρικτικό υλικό και ο τρόπος προσέγγισης του κάθε μαθητή ξεχωριστά εγγυάται την επιτυχία για όλα τα παιδιά του σχολείου μας που δίνουν εξετάσεις για τις παρακάτω πιστοποιήσεις.

Αγγλικά

Οι μαθητές του Γυμνασίου, έχοντας παρακολουθήσει τα μαθήματα Αγγλικών του σχολείου μας, έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις για τα πτυχία PET (A2) και KET (B1) του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council).

Γαλλικά

Τα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα Γαλλικών στο Γυμνάσιό μας έχουν τη δυνατότητα χωρίς ξεχωριστή προετοιμασία να δώσουν εξετάσεις για τα πτυχία Delf A1 & Delf  A2 και Sorbonne B1 του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Γερμανικά

Οι μαθητές που έχουν επιλέξει ως ξένη γλώσσα τα Γερμανικά μπορούν να δώσουν εξετάσεις για τα πτυχία Fit 1 και Fit 2 του Ινστιτούτου Γκαίτε (Goethe Institut).ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531