Στο σύγχρονο εργαστήριο πληροφορικής, η μάθηση υπολογιστών παρέχει πιστοποίηση γνώσεων από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου.

Έχοντας ήδη έρθει σε επαφή με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά τη διάρκεια του δημοτικού, τα παιδιά του Γυμνασίου κατέχουν πια γερές βάσεις, ώστε να μπορούν να εξελίξουν τη γνώση τους πάνω στο χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των σχετικών προγραμμάτων.

Πιστοποίηση  Internet and Computing Core Certification στην Α' Γυμνασίου

Οι μικροί μας μαθητές μπορούν να αποκτήσουν την πιστοποίηση Internet and Computing Core Certification (IC3) στην Α' Γυμνασίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν εξεταστεί επιτυχώς στις παρακάτω ενότητες:

“Θεμελιώδεις Αρχές Η/Υ” – Στ' Δημοτικού

“Εφαρμογές – Κλειδιά” και “Η ζωή στο Δίκτυο” - Α' Γυμνασίου

Πιστοποίηση  Microsoft Office Specialist στην Α' Λυκείου

Από τη Β' Γυμνασίου και έπειτα, οι μαθητές μας εκπαιδεύονται στα προγράμματα της Microsoft Office, έτσι ώστε, έχοντας δώσει εξετάσεις στις παρακάτω θεματικές ενότητες κατά τη διάρκεια του Γυμνασίου, να μπορέσουν στην Α' Λυκείου να λάβουν την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist με την επιτυχή συμμετοχή τους στην τελευταία ενότητα: 

• Microsoft® Office Word 2007 - Β' Γυμνασίου

• Microsoft® Office Excel® 2007 - Β' Γυμνασίου

• Microsoft® Office Outlook® 2007- Γ' Γυμνασίου

• Microsoft® Office PowerPoint® 2007 - Γ' Γυμνασίου

• Microsoft® Office Access 2007 - Α' Λυκείου

 

Η Πληροφορική στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Τα μαθήματα Πληροφορικής στο σχολείο μας δε γίνονται με το συνηθισμένο τρόπο. Σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη εφαρμόζουν την καινοτόμα εκπαιδευτική προσέγγιση “Project Based Learning” των Technokids.

Με τη μέθοδο αυτή, που εφαρμόζεται σε 29 χώρες του εξωτερικού επί σειρά ετών – συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας, τα παιδιά μαθαίνουν να χειρίζονται τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσα από την υλοποίηση θεματικών projects που άπτονται της καθημερινότητας, όπως λόγου χάρη η δημιουργία διαφημιστικού σποτ.

Έχουμε παρατηρήσει πως τα παιδιά του Γυμνασίου μας λατρεύουν να ολοκληρώνουν αυτές τις ασκήσεις, ενώ παράλληλα μαθαίνουν να εντάσσουν τη χρήση των υπολογιστών στην καθημερινή τους ζωή, πράγμα πολύ σημαντικό για τη σύγχρονη εποχή.

 ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531