Ιδιωτικό Λύκειο Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Έχοντας φτάσει στην τελική σχολική βαθμίδα, το Λύκειο, οι νέοι επικυρώνουν το συμβόλαιό τους με τη γνώση, το ήθος και τις αξίες, στοιχεία στα οποία στηρίζεται  το επιτυχημένο μέλλον τους. Στο ιδιωτικό Λύκειο Λαμπίρη, οι μαθητές, έχοντας θέσει γερές βάσεις από τα προηγούμενα σχολικά χρόνια, ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους, μέσω της σωστής καθοδήγησης και στήριξης από το άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό και τα σύγχρονα προγράμματα διδασκαλίας που εφαρμόζουμε. 

Με υπευθυνότητα, συνέπεια και με επίκεντρο τον μαθητή, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Λυκείου εστιάζει στην κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών για την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνική ζωή, εφοδιάζοντας τα παιδιά, πρώτα από όλα με κριτική σκέψη, δημιουργικότητα και πολύπλευρες γνώσεις. Οι μαθητές του λυκείου προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις τους και την απόκτηση διπλωμάτων τόσο σε ξένες γλώσσες αλλά και την απόκτηση του σύγχρονου απολυτηρίου λυκείου IB Diploma, βασισμένο στα ενδιαφέροντα και τους στόχους κάθε μαθητή. 

Με στόχο τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών μας, επενδύουμε στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, στηρίζοντας τους ηθικά και ψυχολογικά, δίνοντάς τους δύναμη να θέτουν νέους ρεαλιστικούς στόχους και να τους ωθήσουμε βήμα προς βήμα στην επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας στην πρώτη τάξη του Λυκείου ολοκληρώνουν της γνώσεις τους στις εφαρμογές του Microsoft Office λαμβάνοντας πιστοποίηση Microsoft Office Specialist. Με την πιστοποίηση της Microsoft αποδεικνύεται παγκοσμίως η άριστη γνώση χρήσης των εφαρμογών γραφείου της Microsoft.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός είναι για εμάς βασικός παράγοντας ώστε ο μαθητής να είναι σε θέση να λάβει αποφάσεις για την κατέυθυνση ή τη σχολή που θα επιλέξει να φοιτήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εμπλουτίζουμε τις δύσκολες τάξεις του Λυκείου με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με στόχο το συνδυασμό της καθημερινής ψυχαγωγίας με την πνευματική αναζωογόνηση των μαθητών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531