Ο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός είναι για εμάς βασικός παράγοντας ώστε ο μαθητής να είναι σε θέση να λάβει αποφάσεις για την κατέυθυνση ή τη σχολή που θα επιλέξει να φοιτήσει.

Ως εκπαιδευτικοί που νοιαζόμαστε για το μέλλον των παιδιών, δεν δίνουμε βαρύτητα μόνο στις υψηλές βαθμολογίες ή απλά τη δυνατότητα εισαγωγής του μαθητή σε κάποιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας ή του εξωτερικού. Αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει, ως άνθρωποι των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, είναι οι μαθητές μας να καταφέρουν να φοιτήσουν στη Σχολή της επιλογής τους κάνοντας πράξη τα όνειρά τους με αποτέλεσμα στο μέλλον να απασχοληθούν στο αντικείμενο εργασίας που θα τους γεμίζει χαρά.

Για τη καλή σταδιοδρομία των μαθητών μας, έχουμε επενδύσει στις διαδικασίες του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ενημερώνοντας τους μαθητές για τις νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τάσεις της αγοράς ενώ μαθαίνουν να σταθμίζουν τα θετικά και τα αρνητικά σημεία κάθε μίας σχολής από αυτές που επιθυμούν να εισαχθούν.

Στα εκπαιδευτήριά μας, εξειδικευμένοι σύμβουλοι ΣΕΠ είναι δίπλα στους μαθητές, πραγματοποιούν ψυχομετρικά τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, ενημερώνουν τους μαθητές για το τι είναι πραγματικά το επάγγελμα που θέλουν να ακολουθήσουν μέσα από σύντομες παρουσιάσεις ενώ παρέχουν όλους τους πρόσφατους οδηγούς Σπουδών.

Όλες αυτές οι διεργασίες πραγματοποιούνται από την αρχή του Λυκείου, έτσι ώστε να είναι εύκολο στους μαθητές να επιλέξουν την κατεύθυνση που θα επιλέξουν, τα πεδία, τις σχολές και τα πιθανά μεταπτυχιακά. Από το πρόγραμμα του σχολείου μας δεν λείπουν οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του προγράμματος "Ημέρα Σταδιοδρομίας" όπου επαγγελματίες διάφορων ειδικοτήτων επισκέπτονται τα Εκπαιδευτήριά μας για να παρουσιάσουν το αντικείμενο της εργασίας τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις των μαθητών.ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531