Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας στην πρώτη τάξη του Λυκείου ολοκληρώνουν της γνώσεις τους στις εφαρμογές του Microsoft Office λαμβάνοντας πιστοποίηση Microsoft Office Specialist. Με την πιστοποίηση της Microsoft αποδεικνύεται παγκοσμίως η άριστη γνώση χρήσης των εφαρμογών γραφείου της Microsoft.

Το τελικό στάδιο για την πιστοποίηση Microsoft Office είναι η γνώση για την άριστη χρήσης της εφαρμογής σχεσιακών βάσεων δεομένων Microsoft Access. Η Access αποτελεί ένα μεγάλο εφόδιο για τον μαθητή, όχι μόνο για την πιστοποίηση αλλά και για τη μετέπειτα σταδιοδρομία του, καθώς διδάσκεται το σχεδιασμό μίας βάσης δεδομένων από το μηδέν, σχεδιάζοντας τους ειδικούς πίνακες και τις μεταξύ τους σχέσεις. Με θεμέλιο τις γνώσεις αυτές, ο μαθητής είναι σε θέση να μπορεί να αντιληφθεί τον τρόπο που δομούνται οι βάσεις δεδομένων με αποτέλεσμα να είναι εξοικειωμένος ώστε μελλοντικά, κατά τη σταδιοδρομία του, να μπορεί εύκολα να μεταβεί σε πιο σύνθετες Βιομηχανικού τύπου Βάσεις Δεδομένων, όπως είναι η Oracle, SQL Server, MySQL και άλλες.

Στα μαθήματα πληροφορικής του σχολείου μας εκτός από την εκπαίδευση για την πιστοποίηση, καλλιεργούμε στους μαθητές τον τρόπο σκέψης και αλληλεπίδρασης με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και με το διαδίκτυο. Τα παιδιά μαθαίνουν τον τρόπο που πρέπει να ψάχνουν πληροφορίες στο ίντερνετ ενώ ταυτόχρονα τις αξιολογούν για την ορθότητά τους. Παράλληλα, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην ασφαλή πλοήγησή τους στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να γνωρίζουν και να αποφεύγουν ηλεκτρονικές παγίδες.ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531