Με στόχο τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών μας, επενδύουμε στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, στηρίζοντας τους ηθικά και ψυχολογικά, δίνοντάς τους δύναμη να θέτουν νέους ρεαλιστικούς στόχους και να τους ωθήσουμε βήμα προς βήμα στην επιτυχία.

Ειδικοί ψυχολόγοι, σύμβουλοι αλλά και οι καταρτισμένοι καθηγητές του σχολείου μας,  δημιουργούν γερές βάσεις στους μαθητές, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του Λυκείου, ειδικότερα στους μαθητές της Τρίτης τάξης του Λυκείου όπου η πίεση των εξετάσεων προκαλεί ιδιαίτερο άγχος. Στα εκπαιδευτήριά μας, έχουμε διαμορφώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Λυκείου με τρόπο ώστε οι μαθητές μας να απολαμβάνουν τα οφέλη μίας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης δίνοντας ώθηση για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Το σχολείο μας παρέχει στους μαθητές ειδικά βοηθήματα με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό από άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει βελτίωσή τους με φροντιστηριακά  τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας. Παράλληλα, οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της μάθησης με τη δημιουργία ομαδικών εργασιών χρησιμοποιώντας ως βασική πηγή πληροφόρησης το διαδίκτυο. Κατά τη διαδικασία της αναζήτησης πληροφοριών καλλιεργείται ταυτοχρόνως το πνεύμα ομαδικότητας και η κριτική σκέψη για την σωστή αξιολόγηση των πληροφοριών που μαθαίνουν μέσω του διαδικτύου.

Οι μαθητές του Λυκείου μας αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους, μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων και επισκέψεων ενώ συμμετέχουν σε συνέδρια βοηθώντας Διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως "Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα" και "Unicef".

Όλα τα μαθήματα του σχολείου μας γίνονται σε σύγχρονες αίθουσες, εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες και οπτικοακουστικά μέσα, με αποτέλεσμα μέσω της εικόνας η διδασκαλία να γίνεται πραγματικά ενδιαφέρουσα για τους μαθητές. Από τον εξοπλισμό του σχολείου μας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα σύγχρονα εργαστήρια που προσφέρουν τα μέσα για ενδιαφέροντα πειράματα Φυσικής και Χημείας.ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531