Εμπλουτίζουμε τις δύσκολες τάξεις του Λυκείου με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με στόχο το συνδυασμό της καθημερινής ψυχαγωγίας με την πνευματική αναζωογόνηση των μαθητών μας.

Φυσική Αγωγή

Στα εκπαιδευτήριά μας, η φυσική αγωγή δεν είναι απλά ένα μάθημα, δίνουμε ώθηση στους μαθητές μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός για τους μαθητές δεν είναι απλά γυμναστική, αλλά είναι το μέσο για τη μείωση του άγχους ενώ τα παιδιά ταυτόχρονα κοινωνικοποιούνται μέσω των ομαδικών αθλημάτων. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο αθλητισμός βοηθάει την εξυπνάδα και την ευστροφία των παιδιών.

Οι μαθητές προπονούνται από άριστα καταρτισμένους γυμναστές σε ομαδικά αθλήματα όπως volley, basket, ποδόσφαιρο και handball έχοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε τουρνουά τα οποία διοργανώνονται με άλλους φορείς. Στα εκπαιδευτήριά μας οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν και με εσωτερικά αθλήματα και να λάβουν μέρος σε πρωταθλήματα κολύμβησης, κάνοντας προπόνηση στις εσωτερικές μας θερμαινόμενες πισίνες.

Εξωτερικές Αθλητικές Δραστηριότητες

Το σχολείο μας διοργανώνει εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα, με τους μαθητές να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αθλήματα όπως ορειβασία, σπηλαιολογία και χιονοδρομία. Για την επίτευξη των ορειβατικών δραστηριοτήτων έχουν επιλεγεί τρεις ξεχωριστές διαδρομές στο βουνό της Πάρνηθας και στο βουνό του Κιθαιρώνα. Η σπηλαιολογία πραγματοποιείται με επισκέψεις στα σπήλαια της Κερατέας, του Λαυρίου, της Βάρης, και της Παιανίας ενώ για τις χιονοδρομικές αποδράσεις, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, στις θέσεις Φτερολάκα και Κελάρια, υπόσχεται στους μαθητές του σχολείου μας αξέχαστες στιγμές με μαθήματα σκι.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε την αμέριστη συμπαράσταση των εκπαιδευτηρίων μας στον ειδικό Αθλητισμό των Special Olympics, αφού κατά καιρούς φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις του σχολείου αγώνες ατόμων με αναπηρίες, στα πλαίσια της συνύπαρξης και κοινωνικοποίησης τους.

Κολύμβηση

Στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, προσφέρουμε τη δυνατότητα άθλησης με το υγρό στοιχείο με τις εγκαταστάσεις μας να φιλοξενούν δύο υπερσύγχρονες θερμαινόμενες πισίνες. Η ποιότητα του νερού ελέγχεται συστηματικά από εξωτερική εταιρεία ελέγχου η οποία μας εγγυάται για την ασφάλεια και την καθαριότητά τους.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κολυμβητηρίου μας για να μάθετε περισσότερα.

Μουσική

Η μουσική παιδεία και η ενασχόληση με τις τέχνες είναι από τα βασικά μελήματα του σχολείου μας. Η μουσική βελτιώνει την καθημερινότητα των μαθητών, καλλιεργεί την αισθητική τους ενώ παράλληλα βοηθά τόσο στη σχολική ζωή όσο και στην ψυχολογία τους. Στα Εκπαιδευτήριά μας έχουμε επενδύσει δημιουργώντας στις εγκαταστάσεις μας όλες τις υποδομές που χρειάζονται για τη μουσική εκπαίδευση των μαθητών σε επίπεδο Ωδείου.
Μάθετε περισσότερα για το Ωδείο των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στην ιστοσελίδα μας.

Θέατρο

Με αγάπη στην τέχνη και τον πολιτισμό, τα εκπαιδευτήριά μας εμβαθύνουν στην ψυχολογία του κάθε ρόλου μαθαίνοντας στα παιδιά την τέχνη της υποκριτικής από γνώστες του χώρου ενώ κατά τη διάρκεια του έτους παρουσιάζονται πλήθος παραστάσεων από όλες τις σχολικές βαθμίδες μας.ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531