Λύκειο Λαμπίρη | Υποτροφίες "" 2015 - 2016

Στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών του σχολείου, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Λαμπίρη προκηρύσσουν μία υποτροφία για το 2015 - 2016.

Η υποτροφία αυτή θα είναι πλήρης (δίδακτρα και μεταφορικά) και θα αφορά στη φοίτηση από Α' έως και Γ' Λυκείου.

Οι υπότροφοι θα επιλεγούν έπειτα από την επιτυχία τους στις σχετικές γραπτές εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Μαΐου, στις 9πμ. και θα λάβουν χώρα στο κτηριακό συγκρότημα του ιδιωτικού Γυμνασίου - Λυκείου των εκπαιδευτηρίων μας, στην οδό Ιλισσού 111 και Μεταμορφώσεως, συο Μοσχάτο.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν μαθητές τόσο από δημόσια όσο από ιδιωτικά σχολεία και τα μαθήματα στα οποία θα εξετασθούν είναι η Νεοελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά της Γ' Γυμνασίου, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Η διαδικασία της χορήγησης της υποτροφίας από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Λαμπίρη ορίζει πως το άριστα είναι οι 100 μονάδες (με βάση τις 50 μονάδες). Επομένως, η υποτροφία για τη φοίτηση στο ιδιωτικό Λύκειο των εκπαιδευτηρίων μας θα δοθεί στο μαθητή που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο μέσο όρο στα δύο μαθήματα (με την προϋπόθεση ότι ο μέσος όρος είναι μεγαλύτερος από τη βάση).

Σημείωση: Η διατήρηση της τριετούς διάρκειας της υποτροφίας προϋποθέτει την άριστη επίδοση και διαγωγή του υποτρόφου σε κάθε τάξη.

Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής: Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 (στη γραμματεία του Γυμνασίου - Λυκείου)

Οι γονείς που επιθυμούν να γνωρίσουν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Λαμπίρη πριν τις εξετάσεις, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210 9480530-1 (κα Ταβλαδάκη Ιωάννα), για να ενημερωθούν και να ορίσουν συνάντηση.

Κατεβάστε την αίτηση πατώντας εδώ.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531